Vaktinstruks Kioskvakt

Kiosk/hallvakt ukedager

I ukedagene er det hallvakten som er kioskvakt.

Kiosken skal være åpen fra 16.00 til ca 19.00. Lett servering (kaffe, brus, vafler, toast m.m).

1 bøtte vaffelrøre lages klar før endt vakt og settes i kjøleskap så det er klart for dagen etter. 2 bøtter mandagskveld da tirsdag er mye vaffelsalg.

Kioskinstruks finner du på skapdør i kiosken og i den gule permen som ligger fremme i kiosken, der er også skjema du fyller inn, da oppgaver er gjort.

Hallvakt/ kioskvakt er ansvarlig å måke snø i trappen ned til Høyenhallen. Instruks i kiosken.

Safe

Vi har fått en ny stor safe i kiosken, den står inne i underskapet nærmest fryser.

Øverst er det en skuff som pengene legges inn i og nederst (under en stor safe) er det en liten safe som Izettle og pengeskrin er inne i.

Koden for safen får du av din dugnadsansvarlig.

Kiosk/hallvakt helger

Kioskvakten starter 1 time før første kamp. Husk å gå inn på Tunet sin hjemmeside, for å se kampoppsett. Du finner det under ‘hva skjer i hallen’.

Ved elitekamper starter kioskvakten 1½ time før kamp.

Ettersom kioskvakten er først på plass i helger, henter kioskvakten nøkkelen på Shell. HUSK, alarmen er på i helger. Alarmkode får du av din dugnadsansvarlig. Kiosk/hallvakten i helgen skal rydde og låse hallen, og leverer nøkkelen tilbake til Shell.

Sekretariat

Det er lagene som har hjemmekamp som er ansvarlige for sekretariat for sin egen kamp. Kampskjema (inntil alt er elektronisk) settes i permen som heter kampskjema – disse hentes mandag av styret for levering til kretsen. Lagleder har selv ansvar for å registrere sluttresultatet for kampen i Min Bandy appen.

Inngangsdøren: Om døren er vanskelig å åpne, prøv å dytte den litt inn først.

Døren åpnes og låses ved å sette den elektroniske brikken (som sitter på nøkkelknippet) foran føleren oppe til høyre for døren på utsiden.

Kontakte gruppens dugnadsansvarlige om du har spørsmål